CATERING

Asian Taste levert cateringen voor al uw privé- of zakelijke gelegenheden. Heerlijke samengestelde cateringmenu’s van voorgerecht tot nagerecht. Om de feestelijke gelegenheid nog meer aan te kleden kunt u tevens gebruik maken van onze shaving dishes (warmhouders). Als u geen uitgebreide maaltijd zoekt, maar hapjes voor een receptie, borrel of andere gelegenheid, dan kunt u ook bij ons terecht.


Personeel
Voor het serveren en of opscheppen van de gerechten is het eventueel mogelijk om medewerkers van Asian Taste in te huren, zij zullen gekleed zijn in de originele klederdracht van Indonesië. Wilt u van deze mogelijkheid gebruik maken dan zijn hier extra kosten aan verbonden.  De kosten voor het inhuren van medewerkers van Asian Taste zijn € 17,50 per persoon, per uur inclusief 21% B.T.W..


Vragen
Heeft u nog vragen of mocht u geen keuze hebben kunnen maken uit de door ons samengestelde menu’s, dan is het uiteraard ook mogelijk om zelf een menu samen te stellen. U kunt hiervoor altijd telefonisch contact met ons opnemen: 020-6171664 of via e-mail: Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.